Çengelli İlkokulu
Çengelli Mah. Çengelli Sok. No93

VİZYON

Eğitim öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, Bilimsel ve sosyal yönden gelişmiş, okuyan, araştıran, düşünen, üreten, milli, manevi değerlere sahip ve saygılı bireyler yetiştiren, "Örnek ve Lider" bir eğitim kurumu olmaktır

MİSYON

Öğrenme için en uygun ortamların oluşturulması; Bilgi beceri ve özgüven sahibi olmalarını Atatürk ilke ve inkilaplarını benimsemelerini Egitim ve öğretimin önem ve gerekliliğinin kavranmasını; Bilimsel düşünmelerini, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini; Eğitim ve bilgi teknolojilerinin optimum kullanımı Sevgi, saygı, anlayış, paylaşma ve iletişimin önemini kavramalarını; Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmelerini; Sosyal, kültürel ve sportif faliyetlerde etkin rol almalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

Atatürk İlkelerine bağlı olmak Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, Bilimin evrenselliğine inanmak, Yenilikçi olmak, Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, Zamanın kıymetini bilmek, Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak İşimizi sevmek.
Öğretim Şekli :Tam zamanlı eğitim yapılmaktadır.

Tam zamanlı eğitim yapılmaktadır.

Yabancı dil İngilizcedir.

Kalorifer olup odun-kömür ile yakılmaktadır.

Okul taşımalı eğitim yapmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İlçe merkezine 12, il merkezine 60 km uzaktadır.

ŞANLIURFA / SURUÇ / ÇENGELLİ KÖYÜ

TUBİTAK, E-TWİNNİG